2294306926 Νεα Μάκρη, Αττικής gakapralou2019@gmail.com
 
 
 
  Γ. & Α. ΚΑΠΡΑΛΟΥ  
Φανοποιείο - Βαφείο Αυτοκινήτων Νέα Μάκρη Αττικής

Το εξειδικευμένο φανοποιείο - βαφείο αυτοκινήτων μας “Γ. & Α. ΚΑΠΡΑΛΟΥ” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Μάκρη, δραστηριοποιείται από το 1991 στο χώρο της επισκευής αυτοκινήτων, προσφέροντας άριστης ποιότητας υπηρεσίες βαφείου και φανοποιείου σε οικονομικές τιμές.
 
Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και μία έμπειρη και καλά ενημερωμένη ομάδα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε εργασία που αφορά το χώρο του βαφείου και του φανοποιείου αυτοκινήτων, και σας εγγυόμαστε για την άμεση παράδοση του αλλά και για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Είτε έχετε πάθατε κάποιο ατύχημα, είτε το χρώμα του αυτοκινήτου σας έχει φθαρεί από την πάροδο του χρόνου, επισκεφτείτε το φανοποιείο - φανοβαφείο μας και σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ασφαλιστική Διεκπεραίωση

Ασφαλιστική Διεκπεραίωση

Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση της συναλλαγής με την ασφαλιστική σας εταιρία, ώστε να αποφύγετε ταλαιπωρία και αναμονή πληρωμής των χρημάτων.

Αυτοκίνητο Εξυπηρέτησης

Αυτοκίνητο Εξυπηρέτησης

Το φανοποιείο - βαφείο αυτοκινήτων μας επιθυμώντας να σας παρέχει πλήρη κάλυψη, σας προσφέρει αυτοκίνητο εξυπηρέτησης ώσπου να επισκευαστεί το αυτοκίνητό σας.

Ξεθάμπωμα Φανών

Ξεθάμπωμα Φανών

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει το ξεθάμπωμα των φαναριών σας και την επαναφορά του στην αρχική του κατάσταση.

Γυάλισμα - Κέρωμα Αυτοκινήτων

Γυάλισμα - Κέρωμα Αυτοκινήτων

Χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα, αναλαμβάνουμε το γυάλισμα και το κέρωμα του οχήματος σας και εξασφαλίζουμε την λάμψη του και προστασια του από τις καιρικές συνθήκες.

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ένα τροχαίο ατύχημα είναι πάντοτε μια δυσάρεστη εμπειρία για έναν οδηγό, είτε φέρει την ευθύνη είτε όχι. Όμως σε ποιον θα εμπιστευτείτε την αποκατάσταση της ζημιάς του αυτοκινήτου σας. Αν η ζημιά θα καλυφθεί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ