2294306926 Νεα Μάκρη, Αττικής gakapralou2019@gmail.com
hero image
 
     
     
 

  ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  
Γ. & Α. ΚΑΠΡΑΛΟΥ | Φανοποιείο - Βαφείο Αυτοκινήτων Νέα Μάκρη Αττικής

Είτε έχετε πάθατε κάποιο ατύχημα, είτε το χρώμα του αυτοκινήτου σας έχει φθαρεί από την πάροδο του χρόνου, επισκεφτείτε το φανοποιείο - φανοβαφείο μας και σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι.
 
Διαθέτοντας πλήρως εξοπλισμένο βαφείο αυτοκινήτων, το φανοποιείο - βαφείο αυτοκινήτων μας “Γ. & Α. ΚΑΠΡΑΛΟΥ” το οποίο βρίσκεται στην Νέα Μάκρη Αττικής, είναι κοντά σας και σας προσφέρει υπηρεσίες βαφείου στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι από τις κορυφαίες σε ποιότητα εταιρείες χρωμάτων και ασταριών στο χώρο. Οι αποχρώσεις γίνονται στις εγκαταστάσεις μας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή - φασματογράφου, πετυχαίνοντας έτσι απόλυτη ακρίβεια στο χρώμα του αυτοκινήτου σας.
 
     
     
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ  
 
  Ολική βαφή αυτοκινήτου
 
  Βαφή όλων των τμημάτων, ανταλλακτικών & αξεσουάρ
 
  Μερική ή τοπική βαφή 
 
  Επαναφορά Χρώματος - Αναζωογόνηση Χρώματος
 
  Επικάλυψη γρατζουνιών
 
  Βαφή ζαντών αυτοκινήτου
 
Τα χρώματα και γενικότερα τα υλικά που χρησιμοποιεί το προσωπικό μας για το βάψιμο του αυτοκινήτου σας είναι άριστης ποιότητας και προσφέρουν άψογο αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο.

Προκειμένου να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, το φανοποιείο - βαφείο αυτοκινήτων μας, αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία διεκπεραίωσης αυτοκινήτων τα οποία έχουν εμπλακεί σε ατύχημα.

Εάν θέλετε εκπληκτικά αποτελέσματα όσο αφορά την ποιότητα και την απόδοση της απόχρωσης του αγαπημένου σας αυτοκινήτου, απευθυνθείτε στους ειδικούς και έμπειρους ανθρώπους του του φανοποιείου - βαφείου αυτοκινήτων μας.
 
 
 
 
  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  
στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο φανοποιείο - φανοβαφείο μας στη Νέα Μάκρη Αττικής για να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με οτιδήποτε χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας.