2294306926 Νεα Μάκρη, Αττικής gakapralou2019@gmail.com
hero image
 
     
     
 

  Γ. & Α. ΚΑΠΡΑΛΟΥ  
Φανοποιείο - Βαφείο Αυτοκινήτων Νέα Μάκρη Αττικής

Το εξειδικευμένο φανοποιείο - βαφείο αυτοκινήτων μας “Γ. & Α. ΚΑΠΡΑΛΟΥ” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Μάκρη, δραστηριοποιείται από το 1991 στο χώρο της επισκευής αυτοκινήτων, προσφέροντας άριστης ποιότητας υπηρεσίες βαφείου και φανοποιείου σε οικονομικές τιμές.
 
Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και μία έμπειρη και καλά ενημερωμένη ομάδα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε εργασία που αφορά το χώρο του βαφείου και του φανοποιείου αυτοκινήτων, και σας εγγυόμαστε για την άμεση παράδοση του αλλά και για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Οι προσιτές τιμές, η άριστη και εγγυημένη εργασία, τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε καθώς και το πλήρες εξοπλισμένο φανοποιείο και βαφείο μας θα σας αφήσουν μια εξαιρετική εμπειρία, μένοντας απολύτως ικανοποιημένοι.
 
     
     
 
 
 
 
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ  
για να αποκαταστήσουμε άμεσα και οικονομικά οποιαδήποτε φθορά έχει παρουσιάσει το αυτοκίνητό σας, είτε στο χρώμα λόγω ζημιάς ή ατυχήματος, είτε εξαιτίας της πάροδο του χρόνου.

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας ατυχήματος και επισκευής τρακαρισμένων αυτοκινήτων. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε το γυάλισμα και το κέρωμα αυτοκινήτων, καθώς και το ξεθάμπομα φαναριών.

Τέλος, αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση της συναλλαγής με την ασφαλιστική σας εταιρία, ώστε να αποφύγετε ταλαιπωρία και αναμονή πληρωμής των χρημάτων.

Άριστη τεχνογνωσία από έμπειρο και πιστοποιημένο τεχνίτη με διάκριση πρώτης θέσης σε πανελλαδικό διαγωνισμό ως βαφέας το 2006, διοργάνωση της εταιρείας PPG & Auto Color, μία από τις κορυφαίες εταιρείες βαφής αυτοκινήτων.

 


 

Στόχος μας είναι το αυτοκίνητό σας μετά το πέρας των εργασιών να είναι σαν καινούριο. Η πολυετής πείρα μας, το κύρος μας και η συνέπειά μας απέναντι στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας σας εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
 
 
 
  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  
στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο φανοποιείο - φανοβαφείο μας στη Νέα Μάκρη Αττικής για να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με οτιδήποτε χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας.