2294306926 Νεα Μάκρη, Αττικής gakapralou2019@gmail.com
 
     
     
 

  ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  
ΚΑΠΡΑΛΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε. | Φανοποιείο - Βαφείο Αυτοκινήτων Νέα Μάκρη Αττικής

Ένα τροχαίο ατύχημα είναι πάντοτε μια δυσάρεστη εμπειρία για έναν οδηγό, είτε φέρει την ευθύνη είτε όχι. Όμως σε ποιον θα εμπιστευτείτε την αποκατάσταση της ζημιάς του αυτοκινήτου σας. Αν η ζημιά θα καλυφθεί από την ασφαλιστική εταιρεία θα πρέπει απαραιτήτως να ακολουθηθούν ορισμένες διαδικασίες προκειμένου να γίνει η αποζημίωση, κάτι το οποίο αποτελεί συχνά μεγάλη ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου για τον οδηγό.

 Το φανοποιείο - βαφείο αυτοκινήτων μας “ΚΑΠΡΑΛΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε.” το οποίο βρίσκεται στην Νέα Μάκρη Αττικής, μπορεί να φροντίσει και για τα δύο. Αφενός διαθέτουμε την εμπειρία, τεχνογνωσία και τα μέσα για την επισκευή του οχήματός σας, αφετέρου αναλαμβάνουμε για εσάς όλη την διαδικασία που χρειάζεται για να λάβετε την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία μόνο με μια εξουσιοδότηση από εσάς, σε συνδυασμό παροχής αυτοκινήτου αντικατάστασης δωρεάν για το χρόνο που το όχημα θα είναι για επισκευή.
 
     
     
 
 
Σε εμάς, το όχημά σας βρίσκεται σε χέρια ειδικών που ασχολούνται καθημερινά με την αποκατάσταση κάθε οχήματος και μπορούμε να αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως εργασία από μία απλή επιδιόρθωση έως την πλήρη ανακατασκευή του αμαξώματος του αυτοκινήτου σας, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

 


 

 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ  
 
  Επισκευή Καπό Φτερού
 
  Επισκευή Προφυλακτήρα
 
  Διόρθωση Βαθουλώματος 
 
  Λακκούβες Αμαξώματος
 
  Επισκευές Πλαστικών
 
Επιδιορθώνουμε σπασμένα κομμάτια - πλαστικά ανταλλακτικά και αξεσουάρ με την διαδικασία της θερμοκόλλησης και μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή βαθουλωμάτων μέχρι και κάθε μεγέθους ζημιάς φανοποιίας.

Όλες οι εργασίες αποκατάστασης του οχήματός σας πραγματοποιούνται από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό που έχει πάντα ως στόχο την άμεση εξυπηρέτησή σας και το άψογο αποτέλεσμα.

Στο φανοποιείο μας υπάρχουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να διαχειριστούμε ένα μικρό χτύπημα έως και ένα σοβαρό τρακάρισμα. Σε περίπτωση αντικατάστασης κάποιου ανταλλακτικού, χρησιμοποιούμε καινούργια γνήσια ή μεταχειρισμένα ή και after market.

 


 

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, να επισκευάζουμε και να συντηρούμε το αυτοκίνητό σας με τον καλύτερο τρόπο, με υλικά που σέβονται εσάς και το περιβάλλον.
 
 
 
 
  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  
στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο φανοποιείο - φανοβαφείο μας στη Νέα Μάκρη Αττικής για να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με οτιδήποτε χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας.